Ομάδα Θετικών Επιστημών (Νέο Σύστημα)

Διετές Πρόγραμμα Προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει αρκετές ώρες στα μαθήματα Γενικής Παιδείας που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των μαθητών για το σχολείο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα μαθήματα εκείνα που εμπεριέχουν γνώσεις απαραίτητες για τη Γ΄Λυκείου.

Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος σπουδών της Β΄ Λυκείου είναι η βελτίωση του γνωστικού επιπέδου και η οργάνωση της μελέτης  του  μαθητή.

Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών  (Νέο Σύστημα) 

Διετές Πρόγραμμα Προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016 

Σ΄ αυτή  την  ομάδα  οι  στόχοι  είναι  δύο: Πρώτα να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών για το σχολείο και στη  συνέχεια  να διδαχθούν οι απαιτούμενες για τη Γ΄Λυκείου γνώσεις ειδικά για τους μαθητές ενδιαφέρονται  να επιλέξουν στη Γ΄ Λυκείου την Ομάδα Οικονομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Σπουδών.

♦  Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το Πεδίο Εξειδίκευσης Οικονομικών, Πολιτικών & Κοινωνικών Σπουδών πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά την Άλγεβρα Γενικής Παιδείας

♦  Όσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το Πεδίο Εξειδίκευσης Παιδαγωγικών Σπουδών πρέπει εκτός από την Άλγεβρα να παρακολουθήσουν και τα μαθήματα Φυσικής και Χημείας, καθότι θα εξεταστούν στις Πανελλήνιες στο σχετικό μάθημα Αρχές Φυσικών Επιστημών


Παράλληλα, δίνεται έμφαση στα Αρχαία Ελληνικά - που είναι το πιο απαιτητικό μάθημα για όσους συνεχίσουν στην Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Κάντε κλίκ εδώ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες