Αν νομίζεις ότι η μόρφωση είναι ακριβή, δοκίμασε την άγνοια.

  Derek Bock, Αμερικανός, πρόεδρος του Χάρβαρντ

  Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να αντικαταστήσει ένα άδειο μυαλό με ένα ανοικτό μυαλό

  Malcolm Forbes

  Η πρόσκληση να επισκεφθείτε τα Φροντιστήρια Εκπαίδευση είναι διαρκής, ανοιχτή και από καρδιάς.

  Εκπαίδευση Βεργιόπουλος

  Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

  Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.

  Σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος.

  Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ., Ίων φιλόσοφος

  Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει.

  Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

  Σταθερά Βήματα Επιτυχίας.

  Εκπαίδευση Βεργιόπουλος

Τα Φροντιστήρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ από το 1980 έως σήμερα στέκονται με επιτυχία στο πλευρό των μαθητών προετοιμάζοντάς τους για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές εκπαιδεύουν, στηρίζουν, επιβραβεύουν και επιτυγχάνουν τον τελικό στόχο.

Άνετοι, κλιματιζόμενοι χώροι, με σύγχρονα εποπτικά μέσα.

 • class1
 • class2
 • lobby

Ιστορικό

Έτος ίδρυσης: 1980 στην Αθήνα από τον Γ. Βεργιόπουλο.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν πέρασαν από τις τάξεις των φροντιστηρίων μας, ως υποψήφιοι για πανελλήνιες εξετάσεις, 3.642 μαθητές που σήμερα είναι επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες. Τώρα μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Παράλληλα σ’ αυτά τα χρόνια της εκπαιδευτικής μας δραστηριότητας τα Φροντιστήρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ κατάφεραν να αρθρώσουν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό λόγο με συνέπεια λόγου και πράξης, με καινοτόμες προτάσεις και εφαρμογές που συνέβαλαν στον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

1983: Αρχίζουμε τη διανομή στους μαθητές μας προσωπικών σημειώσεων – βιβλίων.

1985: Αυτές οι σημειώσεις επεκτείνονται σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα

1986: Καθιερώνονται 3-ωρα διαγωνίσματα όλων των μαθημάτων που διδάσκονται στο φροντιστήριο με ύλη, δομή και συνθήκες πανελληνίων εξετάσεων.

1988: Σύγχρονες εκπαιδευτικές και διοικητικές δομές με ένταξη διακεκριμένων εκπαιδευτικών ως υπεύθυνων ανά μάθημα.

1991: Επέκταση του προγράμματος σπουδών, ώστε να καλύπτεται και η ύλη των Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων. Ειδικά τμήματα για όλα τα μαθήματα ειδικοτήτων.

1992: Εισάγεται στον τρόπο διδασκαλίας η Μηχανή Προβολής "Projector" όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, με σκοπό την ευκολότερη αφομοίωση της Ύλης.

1993: Όλοι οι καθηγητές του Φροντιστηρίου παίρνουν μέρος σε σειρά Σεμιναρίων Στα Σεμινάρια διδάσκουν και μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου καθώς και συγγραφείς των Νέων Σχολικών Βιβλίων.

1995: Προστίθεται στο δυναμικό του Φροντιστηρίου μας Σχολικός Σύμβουλος "Συμβουλευτική Υπηρεσία" με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές στη σωστή επιλογή Επιστημονικού Πεδίου, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δεξιότητές τους.

1996: Πρώτοι εμείς εισάγαμε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, εξαιρετικό εργαλείο, ώστε ο κάθε μαθητής να αναδύει τις δεξιότητές του.

1998: Οι Γονείς μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία του παιδιού τους ανά δεκαπενθήμερο από το σπίτι τους ή την δουλειά τους μέσω Η/Υ.

1999: Συνεργασία του Φροντιστηρίου μας με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό 9.84 μέσω του οποίου εκφωνεί τις λύσεις των Θεμάτων όλων των μαθημάτων. Συνεργασία επίσης για την έντυπη λύση των Θεμάτων με την Εφημερίδα "ΝΙΚΗ". Τηλεοπτική Παρουσίαση των θέσεων της Ο.Ε.Φ.Ε για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση από τον κ. Βεργιόπουλο.

2000: Δημιουργία ομάδας με υπεύθυνο τον κ. Βεργιόπουλο με αντικείμενο την εκπαίδευση στους Η/ Υ και το Internet.

2003: Εισαγωγή του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου στο πρόγραμμα σπουδών του Φροντιστηρίου μας. Χορηγία ομάδας ποδοσφαίρου του 15ου Γυμνασίου Αθηνών, και ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ του 15ου     και του 60ου Λυκείου Αθηνών.

2004: Χορηγία θεατρικής ομάδας 60ου Λυκείου Αθηνών. Χορηγία ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ του 15ου και του 60ου Λυκείου Αθηνών.

2005: Εισαγωγή των ξένων γλωσσών στα προγράμματά μας για τα ειδικά μαθήματα.

2006: Ίδρυση του διδακτηρίου στον Άλιμο και εισαγωγή της   μουσικής στα προγράμματά μας για το ειδικό μάθημα.

2006-2019 : Τα  χρόνια  αυτά  συνεχίζουμε  το  εκπαιδευτικό  μας  έργο  με  συνέπεια  λόγου  και  πράξης.

Τα φροντιστήρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι, σήμερα, το πιο αξιόπιστο όνομα στο χώρο της εκπαίδευσης. Η βεβαιότητα αυτή πηγάζει, από τις, εδώ και τριάντα ενιά χρόνια, αυστηρά επιλεγμένες προτάσεις μας στο χώρο, καθώς και από την σοβαρότητα και υπευθυνότητα με τις οποίες αντιμετωπίζουμε, τόσο τους μαθητές μας όσο και τους γονείς τους.

Οι επιτυχίες τόσων ετών , πιστοποιούν το επίπεδο της δουλειάς μας.

Δεν  είναι  τυχαίο  ότι  μας  επιλεγουν  οι  πρώτοι  των  πρώτων!

Με τη ταπεινή φιλοδοξία να συνεχίσουμε να αφιερώνουμε χρόνο και σκέψη στην αναζήτηση του πιο ποιοτικού και κοινωνικά δίκαιου τρόπου με τον οποίο θα παρέχουμε Παιδεία και  εξειδικευμένη  γνώση.

Με  την  υπερηφάνεια  ότι  στους  χώρους  μας  δρουν  και  παράγουν  εκπαιδευτικό  έργο  εκπαιδευτικοί - φωτεινά  παραδείγματα  Γνώσης - Εμπειρίας - Ανθρωπιάς!

Με   την καταξίωση μιας μακράς διαδρομής που κερδίζεται καθημερινά μπροστά στον πίνακα και στο απαιτητικό εφηβικό μας ακροατήριο.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για όλα όσα αφορούν στο ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, και  στο  γενικότερο πεδίο του εκπαιδευτικού χώρου  που  αλλάζει.

designed by

© 2020 Εκπαίδευση Βεργιόπουλος